VERZENDING & BEZORGING

De wijnen van ChouChouwine.nl worden met grote zorg verzonden. Er wordt altijd een track & trace gestuurd, zodra een bestelling het magazijn verlaten heeft. Waardoor jij altijd op de hoogte bent van de locatie van jouw bestelling. Vanaf 6 flessen komen de verzendkosten te vervallen en is de bezorging GRATIS. Bij ontvangst van de order moet een geldig ID worden getoond.

Op werkdagen voor 13.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden.

Orders die op werkdagen voor 13.00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag verzonden. Met grootte zorg worden de orders verpakt en verstuurd.

Bestellen via ZAPP? 24/7 in 20 min?

Je kan met ZAPP in Rotterdam en Amsterdam 24/7 binnen 20 minuten ChouChou in huis hebben. Vanaf 3 stuks is de bezorging gratis. Kijk in de APP of ZAPP levert in jouw omgeving.

Ik heb geen track & trace-code ontvangen?

Oeps, misschien is ons mailtje per ongeluk in je spamfolder terecht gekomen? Controleer dus zeker eerst even deze map. Toch geen mail ontvangen? Neem contact op via het contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Naar welk adres kan ik een bestelling laten bezorgen?

Het is mogelijk om een bestelling te laten bezorgen op een huisadres of een bedrijfsadres. Indien er voor een bedrijfsadres wordt gekozen: voer dan a.u.b. ook de bedrijfsnaam in!
Het is nooit mogelijk om een antwoordnummer, postbus of afhaallocatie in te voeren als afleveradres. Bij de aflevering van de order MOET de persoon die de bestelling aanneemt heeft zijn of haar ID laten zien, ter bevestiging van zijn of haar leeftijd. De bezorger gaat na of degene waar de zending aan overhandigd wordt 18 jaar of ouder is.
Mocht je niet thuis zijn op het moment van levering? Bekijk de track & trace om te kijken waar jouw order is.

NB: per 1 juli 2021 is de regelgeving rondom alcoholverkoop strenger.
Alle webwinkels en bezorgdiensten die alcohol verkopen en leveren, moeten strenger worden op de leeftijdscontrole. Verkopers van alcohol op internet zijn van bestelling tot en met bezorging verantwoordelijk voor de leeftijdscontrole. Dit betekent dat bij webshop bestellingen wij de geboortedatum moeten vragen en dat de bestellingen die verstuurd worden via de post alleen nog maar op het opgegeven adres mogen worden afgegeven…met een identiteitscontrole.

Verzendkosten gaan per bestelling

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. We raden aan alle gewenste artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee aparte geplaatsten bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt vanuit ons bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Verzendkosten / Verzend landen

Orders kunnen worden geleverd naar adressen in Nederland en België.
De verzendkosten voor een levering in Nederland bedraagt €5,95 – Vanaf 6 flessen (€90) komen de verzendkosten te vervallen.
De verzendkosten voor een levering in België bedraagt €12,45 – Vanaf 6 flessen (€90) komen de verzendkosten te vervallen.

Je kan met ZAPP in Rotterdam en Amsterdam 24/7 binnen 20 minuten ChouChou in huis hebben OF laat jouw order van 3 of 6 flessen thuis bezorgen. Vanaf 6 flessen is de bezorging GRATIS

Wat jij handig vindt!

KLAAR OM TE BESTELLEN?

Je kan met ZAPP in Rotterdam en Amsterdam 24/7 binnen 20 minuten ChouChou in huis hebben OF laat jouw order van 3 of 6 flessen thuis bezorgen. Vanaf 6 flessen is de bezorging GRATIS.

Wat jij handig vindt!

Shopping cart

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Verzending mogelijk vanaf 3 flessen. 

Sign in

No account yet?

Bonjour mon ChouChou!

Op de hoogte blijven van ChouChou? Vul je emailadres in

Bonjour mon ChouChou, ben je ouder dan 18?

 

Toegang ontzegd.

Je toegang is ontzegd vanwege jouw leeftijd.

Ik ben 18+ Ik ben geen 18+
Start typing to see products you are looking for.
nl_NL_formalDutch